Naamloos

PROJECTEN                                                                                NIEUWS                                                                                     BUREAU 

Mooiste plan selectie Scherpenzeel Akkerwinde

Nieuws_JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN-Mooiste plan Selectie Scherpenzeel Akkerwinde

JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN  heeft in samenwerking met Hans Been Architecten volgens de jury het mooiste plan ontworpen voor Scherpenzeel Akkerwinde. Het gedifferentieerde woningbouwplan met een 'dorps en landelijk karakter' is ontworpen voor en met Aalberts Ontwikkeling bv en Latei. Het stedenbouwkundige masterplan is van SVP. Het ingediende plan eindigde uiteindelijk op de tweede plaats.

Lees meer


START BOUW HILVERSUM MONNIKENBERG

Nieuws_Start bouw Hilversum Monnikenberg

JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN  was zaterdag 24 maart met de kopers getuige van de officiĆ«le en zeer feestelijke start bouw appartementen Hilversum Monnikenberg. Opdrachtgever HPG en wethouder Eric van der Want voorzagen onder applaus de fundering van beton. HPG, Aalberts bouw en natuurlijk kopers van harte gefeliciteerd met dit mooie moment.

Lees meer


FEESTELIJKE BIJEENKOMST SONSE HOUT - SON EN BREUGEL

Nieuws_JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN-7

JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN  was aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst SONSE HOUT georganiseerd door VOF Sonse Hout waarbij de kopers elkaar ontmoeten en werden toegesproken door wethouder Eef van Turnhout en ontwikkelaar Hendrik Hulscher. VOF Sonse Hout is een samenwerking tussen Van Wanrooij Projectontwikkeling te Geffen en BPD Ontwikkeling te Eindhoven

Lees meer


CPO Rubensstraat Amersfoort

Amersfoort Rubensstraat CPO

JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN werkt mee aan CPO Amersfoort Rubbensstraat voor IK WOON BETAALBAAR. Inschrijving gestart.

Lees meer


Gewonnen selectie Zevenaar De Stede II

Nieuws_JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN-5

JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN wint in opdracht van en met JAN OOSTERHOUT ONTWIKKELING de selectie Zevenaar De Stede fase II!

Lees meer


GEWONNEN SELECTIE

Nieuws_JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN-

Met trots lanceren we de vernieuwde website van JAN BLOEMENDAL I ARCHITECTEN! 

De site laat het kleurrijke overzicht aan projecten zien die we in samenwerking met onze opdrachtgevers hebben ontworpen.
We zetten onze kennis, kunde en vakmanschap graag voor u in en breiden het portfolio verder uit!

Lees meer


Start verkoop Hilversum Monnikenberg

Nieuws_JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN-4

HPG is met veel belangstelling gestart met de verkoop van 22 luxe appartementen en 2 penthouses. Het complex wordt omringd door heide en bos waar veel bestaand groen de omgeving bepaald.

Lees meer


Start bouw Erve Knorr

Nieuws_JAN BLOEMENDAL ARCHITECTEN-3

Onder veel belangstelling is er in Loosdrecht gestart met de bouw van Erve Knorr. Symbolisch werd het laatste overblijfsel van de voormalige Knorr fabriek verwijderd. Met een grote kraan werd door de wethouder Theo van Reijn gestart met de sloop van het portiersgebouwtje om daarmee de komst van het woningbouwplan Erve Knorr in te leiden.

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.